Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Kaarten dubbel onbeschreven

 • 2 Oude tafelkaartjes met glitter en goudopdruk
  2 Oude tafelkaartjes met glitter en goudopdruk

  2 Oude tafelkaartjes met nostalgische afbeeldingen, voorzien van glitter en goudopdruk langs het kartelrandje.De tafelkaartjes wegen 2 gram en kunnen door de brievenbus.

  € 1,50
 • Oude kaart met foto en kant [kaart]
  Oude kaart met foto en kant [kaart]

  Oude ongebruikte kaart met een foto en kant, goud langs de randjes, en glitter. In het midden van de kaart een frans gedichtje.De kaart weegt 16 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,50
 • Oude kaart met foto en tulpen [kaart]
  Oude kaart met foto en tulpen [kaart]

  Oude kaart met foto'tje en tulpen in 3d. In het midden van de kaart zit een velletje met een liefdesgedichtje.De kaart weegt 16 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,50
 • Oude kaart met poezieplaatje en foto [kaart]
  Oude kaart met poezieplaatje en foto [kaart]

  Dubbele oude onbeschreven kaart, met foto'tje en poezieplaatje wat je naar voren kunt klappen. In het midden van de kaart een velletje met daarop een liefdesgedichtje. Goud langs de randjes.De kaart weegt 16 gram en kan door de…

  € 3,50
 • Oude kaart met uitklapplaatje en poezieplaatje [kaart]
  Oude kaart met uitklapplaatje en poezieplaatje [kaart]

  onbeschreven dubbele oude kaart, met in het midden van de kaart een velletje met een gedichtje. Goudopdruk langs de randjes en veel glitters op de kaart.De kaart weegt 16 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,50
 • Oude tafelkaartjes met glitter en goudopdruk
  Oude tafelkaartjes met glitter en goudopdruk

  Oude tafelkaartje met nostalgische afbeeldingen, voorzien van glitter en goudopdruk langs het kartelrandje.De tafelkaartjes wegen 2 gram en kunnen door de brievenbus.

  € 0,75