Gastenboek

 • 14-04-2018 - De poëzieplaatjes en kaarten zijn schitterend, een leuk cadeautje om...  lees meer
 • 20-01-2018 - Bedankt voor de snelle levering. Wat een mooie kwaliteit van...  lees meer
 • 15-01-2018 - Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!
  Prettig...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Zondagsschoolboekjes

artikelen per pagina
 • Ad en Ankie door Johan Hidding
  Ad en Ankie door Johan Hidding

  Het boek is in goede staat, kaft wat vlekkerig en bevat 45 bladzijdes en is geschreven door Johan Hidding en de illustraties zijn van -, ISBN 9060153413.Het boek weegt 170 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Als 't water roept door Piet de Rover
  Als 't water roept door Piet de Rover

  Het boek is in goede staat en bevat 174 bladzijdes en is geschreven door Piet de Rover en de illustraties zijn van Gerard Douwe, ISBN -.Het boek weegt 320 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Annemieke en Daantje gaan logeren - G.Vogelaar
  Annemieke en Daantje gaan logeren - G.Vogelaar

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 82 bladzijdes en is geschreven door Geesje Vogelaar-van Mourik en de illustraties zijn van ?.Het boek weegt 210 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Barendje zit in angst door Co van der Steen-Pijpers
  Barendje zit in angst door Co van der Steen-Pijpers

  Het boek is in goede staat en bevat 51 bladzijdes en is geschreven door Co van der Steen-Pijpers en de illustraties zijn van Rie Reinderhoff, ISBN -.Het boek weegt 210 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Bartho en de manege - Ingrid van der Heijden
  Bartho en de manege - Ingrid van der Heijden

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 78 bladzijdes en is geschreven door Ingrid van der Heijden en de illustraties zijn van Corrie van der Baan.Het boek weegt 180 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Bij de Veenplas van Grote Geert door K.Mol
  Bij de Veenplas van Grote Geert door K.Mol

  Het boek is in goede staat, bladzijdes vergeeld en bevat 40 bladzijdes en is geschreven door K.Mol met tekeningen van J.W. Olthof.Het boek weegt 70 gram en kan door de brievenbus.

  € 1,95
 • Blijf van dat hert af! door Corry Blei-Strijbos
  Blijf van dat hert af! door Corry Blei-Strijbos

  Het boek is in goede staat en bevat 58 bladzijdes en is geschreven door Cory Blei-Strijbos en de illustraties zijn van Tiny van Asselt.Het boek weegt 190 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,95
 • Braziliaanse expeditie door H.Henszen Veenland
  Braziliaanse expeditie door H.Henszen Veenland

  Het boek is in goede staat en bevat 140 bladzijdes en is geschreven door H.Henszen Veenland en de illustraties zijn van Ben Horsthuis, ISBN -.Het boek weegt 280 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Chrisje door Max de Lange-Praamsma
  Chrisje door Max de Lange-Praamsma

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 61 bladzijdes en is geschreven door Max de Lange-Praamsma en de illustraties zijn van Nans van Leeuwen.Het boek weegt 190 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Dàt had Japie niet verwacht door J.H.Huisman-Schippers
  Dàt had Japie niet verwacht door J.H.Huisman-Schippers

  Het boek is in goede staat en bevat 61 bladzijdes en is geschreven door J.H.Huisman-Schippers en de illustraties zijn van J.Pander, ISBN -.Het boek weegt 190 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • Dat valt niet mee, Carien! door Dieuwke Winsemius
  Dat valt niet mee, Carien! door Dieuwke Winsemius

  Het boek is in goede staat en bevat 75 bladzijdes en is geschreven door Dieuwke Winsemius met tekeningen van Tiny van Asselt.Het boek weegt 220 gram en kan door de brievenbus.

  € 1,95
 • Dat waren spannende dagen! door Elja Vlas
  Dat waren spannende dagen! door Elja Vlas

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 112 bladzijdes en is geschreven door Elja Vlas en de illustraties zijn van C.S.T.M.Leeflang-Oudenaarden.Het boek weegt 230 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De avonturen van Ron en John door Lenie van Riessen
  De avonturen van Ron en John door Lenie van Riessen

  Het boek is in goede staat en bevat 91 bladzijdes en is geschreven door Lenie van Riessen en de illustraties zijn van Geeske van Tienhoven, ISBN 902660209x.Het boek weegt 190 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De bengels door Phé Wijnbeek
  De bengels door Phé Wijnbeek

  Het boek is in goede staat en bevat 76 bladzijdes en is geschreven door Phé Wijnbeek en de illustraties zijn van Lies Hendriks, ISBN -.Het boek weegt 230 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De Boshut door M.Kapitein
  De Boshut door M.Kapitein

  Het boek is in goede staat en bevat 91 bladzijdes en is geschreven door M.Kapitein en de illustraties zijn van Jan Lutz.Het boek weegt 260 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De dierenclub van Anneke en Dick - Jeannette van Luipen
  De dierenclub van Anneke en Dick - Jeannette van Luipen

  Het boek is in goede staat en bevat 53 bladzijdes en is geschreven door Jeannette van Luipen-Bronwasser en de illustraties zijn van Tiny van Asselt, ISBN 9026644612.Het boek weegt 170 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De doorzetters door M. van Dijk-Has
  De doorzetters door M. van Dijk-Has

  Het boek is in goede staat en bevat 118 bladzijdes en is geschreven door M. van Dijk-Has en de illustraties zijn van C.S.T.M.Leeflang-Oudenaarden, ISBN -.Het boek weegt 320 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De gouden schakel door J.H.Maclehose
  De gouden schakel door J.H.Maclehose

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 153 bladzijdes en is geschreven door J.H.Maclehose en de illustraties zijn van Will Nickles & Corrie van der Baan, ISBN -.Het boek weegt 320 gram en kan door de brievenbus.

  € 2,75
 • De grote veenbrand door Anne de Vries (7+)
  De grote veenbrand door Anne de Vries (7+)

  Japie durft alles en is volgens Knelis een waaghals. Maar de oude Knelis is veel te bang, vindt Jaap. Die denkt altijd aan doodgaan. Als er een grote veenbrand uitbreekt weet Jaap met levensgevaar hun schaap te redden. Is hij dan…

  € 2,95
 • De Hongaarse Galeislaaf door H. te Merwe
  De Hongaarse Galeislaaf door H. te Merwe

  Het boek is in goede staat, van het schutblad een klein stukje weg en bevat 118 bladzijdes en is geschreven door H. te Merwe en de illustraties zijn van Menno.Het boek weegt 280 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,25
artikelen per pagina
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie