Gastenboek

 • 14-04-2018 - De poëzieplaatjes en kaarten zijn schitterend, een leuk cadeautje om...  lees meer
 • 20-01-2018 - Bedankt voor de snelle levering. Wat een mooie kwaliteit van...  lees meer
 • 15-01-2018 - Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!
  Prettig...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Oude Kinderboeken

artikelen per pagina
 • Atoomkop op de Veluwe door S.M. van der Galiën
  Atoomkop op de Veluwe door S.M. van der Galiën

  Drie levenslustige Rotterdamse jongens, bij hun kennissen bekend als het ABC, zijn met hun ouders op vakantie, ergens op de Veluwe. In die prachtige omgeving zwerven de jongens veel rond en hebben ze een mooie schuilplaats…

  € 4,95
 • Bastiaan de kleine Timorees door E.Durkstra
  Bastiaan de kleine Timorees door E.Durkstra

  Serie Akkerklokjes nr. 11

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 31 bladzijdes en is geschreven door E.Durkstra en de illustraties zijn van Lies van Veenhoven.Het boek weegt 80 gram en kan door de brievenbus.

  € 5,00
 • Dagen van de valbijl door H. te Merwe
  Dagen van de valbijl door H. te Merwe

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 118 bladzijdes en is geschreven door H. te Merwe en de illustraties zijn van Ben Horsthuis.Het boek weegt 280 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,00
 • De Club op vacantie door Rie Eerdmans
  De Club op vacantie door Rie Eerdmans

  Het boek is in goede staat, hoekpuntjes sleets, rugje boven iets beschadigd en bevat 181 bladzijdes en is geschreven door Rie Eerdmans en de illustraties zijn van C.Halsema.Het boek weegt 370 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,00
 • De drie nichtjes door Truida Kok
  De drie nichtjes door Truida Kok

  Het boek is in zeer goede staat, heeft ooit bovenaan de hoekpunt waterschade opgelopen, niet storend, en bevat 129 bladzijdes en is geschreven door Truida Kok en de illustraties zijn van J.G.Kesler.Het boek weegt 270 gram en kan…

  € 7,50
 • De grootste factor - A.M.Nachenius-Roegholt (Borrebach)
  De grootste factor - A.M.Nachenius-Roegholt (Borrebach)

  Het boek is in goede staat, hoekpuntjes iets sleets en bevat 204 bladzijdes en is geschreven door A.M.Nachenius-Roegholt en de illustraties zijn van Hans Borrebach, ISBN -.Het boek weegt 850 gram en kan NIET door de brievenbus.

  € 11,95
 • De kanten zakdoek door E.Gerdes
  De kanten zakdoek door E.Gerdes

  Het boek is in goede staat en bevat 124 bladzijdes en is geschreven door E.Gerdes en de illustraties zijn platen, ISBN -.Het boek weegt 260 gram en kan door de brievenbus.

  € 7,95
 • De kerstgroet door Rein Valkhoff
  De kerstgroet door Rein Valkhoff

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 42 bladzijdes en is geschreven door Rein Valkhoff en de illustraties zijn van H.Verstijnen, ISBN -.Het boek weegt 140 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • De ontdekking door Cor van Osenbruggen
  De ontdekking door Cor van Osenbruggen

  Het boek is in goede staat en bevat 160 bladzijdes en is geschreven door Cor van Osenbruggen en de illustraties zijn van Alindo.Het boek weegt 460 gram en kan door de brievenbus.

  € 6,00
 • De Orchidee van 5 a door Sini Greup-Roldanus
  De Orchidee van 5 a door Sini Greup-Roldanus

  Het boek is in redelijk goede staat, boek is flink gelezen, zit wel in de band, heeft wat kleine beschadigingen aan de band en bevat 312 bladzijdes en is geschreven door Sini Greup-Roldanus en de illustraties zijn van B.Midderich…

  € 9,95
 • De schaapskooi op de Elspeeter Heide - Osselen van Delden
  De schaapskooi op de Elspeeter Heide - Osselen van Delden

  Het boek is in zeer goede staat, stofomslag zit erbij maar is sleets en bevat 187 bladzijdes en is geschreven door Mevrouw B.E. van Osselen van Delden en de illustraties zijn van Nans van Leeuwen, ISBN -.Het boek weegt 350 gram en…

  € 14,95
 • De schildknaap van de kluizenaar - J.H.Veenkamp
  De schildknaap van de kluizenaar - J.H.Veenkamp

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 196 bladzijdes en is geschreven door J.H.Veenkamp en de illustraties zijn van Jaap Kramer, ISBN -.Het boek weegt 460 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • De schouders eronder - Freddy Hagers (Borrebach)
  De schouders eronder - Freddy Hagers (Borrebach)

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 187 bladzijdes en is geschreven door Freddy Hagers en de illustraties zijn van Hans Borrebach, ISBN -.Het boek weegt 600 gram en kan NIET door de brievenbus.

  € 14,95
 • De thuisvaart van Christoffel Fabritius door H. te Merwe
  De thuisvaart van Christoffel Fabritius door H. te Merwe

  Het boek is in goede staat, met omslag, deze heeft wat beschadigingetjes en bevat 146 bladzijdes en is geschreven door H. te Merwe.Het boek weegt 290 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • De wijde, wijde wereld - P. de Zeeuw JGzn
  De wijde, wijde wereld - P. de Zeeuw JGzn

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 184 bladzijdes en is naar het Engels van Elisabeth bewerkt door P. de Zeeuw JGzn en de illustraties zijn van Henk Poeder, ISBN -.Het boek weegt 410 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • De zusjes Breesma door Tine Brinkgreve-Wicherink
  De zusjes Breesma door Tine Brinkgreve-Wicherink

  Het boek is in goede staat, schutblad is weg en bevat 157 bladzijdes en is geschreven door Tine Brinkgreve-Wicherink en de illustraties zijn van Netty Heyligers.Het boek weegt 360 gram en kan door de brievenbus.

  € 7,95
 • Dorientjes zoekt de zonzij - Betty van der Plaats (10+)
  Dorientjes zoekt de zonzij - Betty van der Plaats (10+)

  Dorientje en haar tweelingbroer Bob zijn de jongsten in het gezin en worden dus door hun broers en zusters nogal eens bedisseld. Veel trekt de vrolijke Dorientje zich daarvan niet aan, maar het is toch wel even vervelend als ze…

  € 4,95
 • Dorus Das en Bolke's zoon op de Veluwe - A.D.Hildebrand
  Dorus Das en Bolke's zoon op de Veluwe - A.D.Hildebrand

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 154 bladzijdes en is geschreven door A.D.Hildebrand en de illustraties zijn van Rein Stuurman, ISBN -.Het boek weegt 250 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • Een doktersfamilie in het Hooge Noorden - Selmer
  Een doktersfamilie in het Hooge Noorden - Selmer

  Het boek is in zeer goede staat, onderrugje iets beschadigd en bevat 190 bladzijdes en is geschreven door Agot Gjems Slemer, opnieuw bewerkt door T.Hellinga-Zwart en de illustraties zijn van Pol Dom, ISBN -.Het boek weegt 640 gram…

  € 14,95
 • Harlekijntje in de stad door Josephine Siebe
  Harlekijntje in de stad door Josephine Siebe

  Baas Friedolin is houtsnijder, hij maakt houten Jan Klaassens. Op een dag vertelt hij aan zijn pleegdochtertje Engelberta dat zijn betovergrootvder een levend harlekijntje bezat. Maar waar is dat harlekijntje gebleven? Op een dag…

  € 4,95
artikelen per pagina
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie