Gastenboek

 • 14-04-2018 - De poëzieplaatjes en kaarten zijn schitterend, een leuk cadeautje om...  lees meer
 • 20-01-2018 - Bedankt voor de snelle levering. Wat een mooie kwaliteit van...  lees meer
 • 15-01-2018 - Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!
  Prettig...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Planten en Dieren

artikelen per pagina
 • Bladverliezende Azalea's - Heidi Goethals & Frans Schuit
  Bladverliezende Azalea's - Heidi Goethals & Frans Schuit

  Op de wereldberoemde Gentse Floralien in het jaar 2000 zullen ze in het middelpunt van de belangstelling staan: bladverliezende azalea's. Een eeuw geleden maakten ze Gent en Boskoop beroemd, maar nu zijn ze veel minder bekend.…

  € 6,95
 • Bloemen in de levende natuur door I.Nauta
  Bloemen in de levende natuur door I.Nauta

  Het boek is in zeer goede staat, onderhoekpuntjes iets sleets en bevat 240 bladzijdes en is geschreven door I.Nauta en de illustraties zijn foto's, ISBN -.Het boek weegt 580 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • Botanische Fuchsia's door Mia Goedman-Frankema
  Botanische Fuchsia's door Mia Goedman-Frankema

  Naast de grote belangstelling die er voor 'gewone' Fuchsia's, is er een toenemende populariteit waar te nemen voor de in het wild voorkomende Botanische Fuchsia's. Dankzij het baanbrekende werk van o.a. de auteur van dit boek is…

  € 6,95
 • Cactussen en andere succulenten - C.Bommeljé
  Cactussen en andere succulenten - C.Bommeljé

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 167 bladzijdes en is geschreven door C.Bommeljé en de illustraties zijn foto's, ISBN 9003941718.Het boek weegt 240 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • De grote Aquariumgids - Bouwen Inrichten Onderhouden
  De grote Aquariumgids - Bouwen Inrichten Onderhouden

  In dit heldere en praktische boek leest u alles wat u moet weten voor het bouwen, inrichten en succesvol onderhouden van een aquarium. Zoet water, brak water, zeewater: dit boek leert u de verschillende aquariumtypes kennen en…

  € 5,95
 • De mooiste kamerplanten
  De mooiste kamerplanten

  De populariteit van de kamerplant neemt nog steeds toe en ook het aanbod van variëteiten groeit gestaag. Er zijn planten voor elk seizoen, planten voor donkere hoeken en lichte plekken in huis, bloeiende en niet bloeiende…

  € 4,95
 • De Schoolplaat: Buiten ons land, ill. M.A.Koekkoek
  De Schoolplaat: Buiten ons land, ill. M.A.Koekkoek

  Dit tweede boek, in de serie "de Schoolplaat", laat een prachtige verzameling schoolplaten, geïllustreerd door M.A. Koekkoek, uit de vorige eeuw zien. Een begrip voor wie onderwijs kreeg in de "kennis der natuur". Maar vooral nog…

  € 4,95
 • De Sierwatervogelsport in zijn vele facetten - P.Munk
  De Sierwatervogelsport in zijn vele facetten - P.Munk

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 96 bladzijdes en is geschreven door P.Munk en de illustraties zijn foto's, uitgeverij -, ISBN -.Het boek weegt 320 gram en kan door de brievenbus.

  € 6,50
 • Fuchsia's door David Clark
  Fuchsia's door David Clark

  Hoewel mijn naam op de omslag staat, durf ik het niet mijn boek te noemen. Het ontstond vanzelf nadat ik dertig jaar geleden begonnen ben met het kweken van fuchsia's. Er staan veel wetenswaardigheden in dit boek die ik in de loop…

  € 4,95
 • Handboek Eenden en Ganzen door Liz Wright
  Handboek Eenden en Ganzen door Liz Wright

  Hebt u ooit nagedacht over het houden van een paar eenden en ganzen in uw tuin? Dit boek, vol praktische tips over behuizing en voer, gezondheid en andere benodigdheden, laat zien hoe u daarmee kunt beginnen en hoe u deze…

  € 14,95 € 6,95
 • Informatie in woord & beeld over Moerassen & Plassen
  Informatie in woord & beeld over Moerassen & Plassen

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 56 bladzijdes en is geschreven door G. den Hoed en de illustraties zijn van diversen met foto's, ISBN 9022610012.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over De Duinen
  Informatie in woord en beeld over De Duinen

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 60 bladzijdes en is geschreven door G. den Hoed en de illustraties zijn van diversen met foto's, ISBN 9022610772.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over Het Strand
  Informatie in woord en beeld over Het Strand

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 60 bladzijdes en is geschreven door G. den Hoed en de illustraties zijn van diversen en foto's, ISBN 9022610152.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over Het Weer
  Informatie in woord en beeld over Het Weer

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 56 bladzijdes en is geschreven door B.Zwart en de illustraties zijn van diversen met foto's, ISBN 9022610160.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over Insekten
  Informatie in woord en beeld over Insekten

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 56 bladzijdes en is geschreven door G. den Hoed en de illustraties zijn van Henning Anthon, ISBN -.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over Natuurbeheer
  Informatie in woord en beeld over Natuurbeheer

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 59 bladzijdes en is geschreven door D.Vreugdenhil en de illustraties zijn van diversen met foto's, ISBN 902261123x.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Informatie in woord en beeld over Weide & Hooilanden
  Informatie in woord en beeld over Weide & Hooilanden

  Het boek is in zeer goede staat en bevat 60 bladzijdes en is geschreven door G. den Hoed en de illustraties zijn van diversen met foto's, ISBN 9022610543.Het boek weegt 150 gram en kan door de brievenbus.

  € 3,95
 • Jonge dierenalbum door Marjolein Bastin
  Jonge dierenalbum door Marjolein Bastin

  Het boek is in zeer goede staat, compleet en bevat 78 bladzijdes en is geschreven door Frans Buissink en de illustraties zijn van Marjolein Bastin, het album is compleet, ISBN -.Het boek weegt 600 gram en kan door de brievenbus.

  € 4,95
 • Kijk op vogels: In de tuin - Marjolein Bastin
  Kijk op vogels: In de tuin - Marjolein Bastin

  Dank zij deze overzichtelijk ingedeelde gids krijgt u moeiteloos kijk op vogels. U vindt hierin vogels die u vandaag of morgen ook echt tegen kunt komen. Alle zeldzame vogelsoorten die veel vogelboeken zo onnodig ingewikkeld…

  € 4,95
 • Orchideeën door Alice Skelsey
  Orchideeën door Alice Skelsey

  Met daarin: De betoverende wereld van de orchideeën, De keus bepalen in een woud vol bloemen, Wat een stoer ras nodig?, Naar een betere verzameling, Een geïllustreerde orchideeënencyclopedie.

  Het boek is in zeer goede staat en…

  € 5,95
artikelen per pagina
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie